VÁSÁRLÓI TAPASZTALATOK

"Nagyon "gyenge gyomrú" voltam. Sokat szenvedtem az emésztési problémáim miatt. Hol hasmenésem volt, hol székrekedésem. Puffadtam, étvágytalan voltam, és sokszor fájt a gyomor szájam is. Savas felböfögések gyötörtek. A süngomba por nagyon sokat segített, és ami kifejezetten előnyös volt számomra, hamar jelentkeztek a javulások, a puffadásom megszűnt, emésztésem, anyagcserém rendeződött." 

S. Zsuzsanna, Szombathely

"Daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Kemoterápiát írt fel az onkológusom. A kezelés közérzetemen sokat rontott, hányingerem volt. Ismerőseim ajánlották a gyógygombák fogyasztását. Kikértem az orvosom véleményét, aki azt mondta, hogy nyugodtan szedjek gombát a kezelésem alatt is. Sokkal jobban vagyok, jobb a közérzetem is. Először süngombát fogyasztottam, majd áttértem a keverékre, így több területen is segíthet nekem." 

Sz. Mária, Budapest

"Hajdúszoboszlón találkoztam a gyógygombákkal, eleinte nem igazán hittem benne. Viszont úgy gondoltam ártani biztos nem fog. Pecsétviaszgombát vásároltam, és ezt szedtem 1,5 - 2 hónapig. Már 1 hónap után éreztem, hogy jobb a közérzetem, nem fáradok, többet bírok. 70 éves elmúltam, és nem voltam az utóbbi hónapokban beteg sem, tényleg segített a gyógygomba."

M. Józsefné Zalaegerszeg

"Három gyermek édesanyja vagyok. Sajnos, ha egyik hazahoz valamilyen betegséget, az mindenkin kijön előbb-utóbb. Így az ősz, az iskolakezdés a betegségek időszaka volt nálunk. Idén gondoltam immunerősítésre, légúti problémák megelőzésére a gyógy hatású gombákat kipróbálom. Sok jó olvastam róluk. Olyan gombát kellett keresnem, ami jó ízű, hiszen a gyerekek nem mindent esznek meg. Így a shiitake mellett döntöttem. Jó választás volt, mert szívesen fogyasztották és ami fontos, hogy nem voltak betegek az ősszel."

Kné Gondos Laura, Nyíregyháza